top of page

Föreläsare

Under konferensen kommer ni att kunna ta tel av inspirerande föreläsningar. Nedan presenteras årets föreläsare under konferensen.

1. Kvadrat_Tarek_Touma_pressfoto_Angelica_Lonnberg_Gavazzeni.jpg

Tarek Touma - Akavia

Deltagande under konferensen från Akavias sida kommer vara projektledare Axel Klofsten och Viktor Göranson samt förbundskoordinator Tarek Touma. Under konferensen kommer ett genomgående tema för Akavias medverkan vara hur ni kan säkra era förutsättningar i arbetslivet

Carl Allert - Grant Thornton

Från Karlekon, till Manager på Grant Thornton. Carl Allert berättar om sin resa från engagerad student inom Karlekon till manager inom revision på Grant Thornton, och vad som krävts för att ta sig dit.

Henrik Johansson

Henrik Johansson är VD för Unga Aktiesparare, en ideell förening som hjälper Sveriges unga att spara och investera smart. Henriks föreläsningar kommer att handla om hur man blir en bättre investerare och inte förlorar mot börsen.

Linda Take

Linda Take är styrelseproffs och investerare, bosatt i Karlstad och älskar att vara ute och springa. Linda kommer dela med sig av sina erfarenheter genom en inspirerande föreläsning om nyfikenhet, mod och ledarskap.

Robel Dawit

Robel Dawit, grundare & CEO på hitract, är tillbaka med teamet för att ännu en gång! Detta tillfälle ska de dela med sig om vad som krävs för att bli en framgångsrik managementkonsult och hur arbetet som konsult kan se ut.

bottom of page