POKAL.jpg

VÅRA SPONSORER

Nedan presenteras sponsorerna som gör årets upplaga av SM i Ekonomi möjlig.

Huvudsponsor - Akavia

Huvudsponsor - Grant Thornton

2. Akavia centrerad, vit logotyp, svart bakgrund, 800x450.png
GT_logo.jpg

Grant Thornton är Sveriges största revisions- och konsultföretag med fokus på entreprenörer och tillväxtbolag. Hos oss får du hela 1300 kollegor fördelade på 22 kontor från norr till söder. Vårt fokus är att skapa en hållbar tillväxt för såväl kunder som medarbetare

 

OM SM I EKONOMI - ny

SM i Ekonomi är en tävling och en konferens för ekonomistudenter, instiftad av Sverige Ekonomföreningar Riksorganisation (S.E.R.O.) som varje år arrangeras av olika lärosäten. Sedan 1987 har tävlingen arrangerats och i år är det dags för Örebro Universitet och studentföreningen Sesam att anordna konferensen mellan 12-15 maj. Förutom inspirerande föreläsningar, nätverkande och sittningar kommer svenska mästarna i ekonomi koras, där en prissumma på 45 000 kr ligger i potten!

2019 var året då pandemin skakade om världen och de två senaste upplagorna av SM i Ekonomi har arrangerats digitalt Nu har äntligen restriktionerna lättat och vi har möjlighet att åter igen hålla konferensen på plats. Temat för årets SM i Ekonomi är "All i do is win" och vi vill härmed bjuda in er till denna konferens på plats i Örebro där alla kommer att vara vinnare!